Tuesday, July 3, 2007

Ardennen weekend Middelkamp, dag 2


Datum: 17 juni

Zondags was iedereen weer redelijk hersteld en vertrokken we met een heerlijk zonnetje, en een lekker temperatuurtje voor onze tweede rit. Weer zo’n prachtig tochtje door de Ardennen. Eerst weer een stukje afdalen, nu veel minder koud dan de vorige dag, weer even vlak over de drukke N633, nu linksaf voor de eerste klim. Ook weer vanaf hier een heerlijk en rustig fietsgebied met volop klimmen en dalen. Sommige mannen hebben de vorige dag nog niet helemaal verteerd en zien echt af! Het blijft natuurlijk een zware rit als je er door zit, maar de mannen worden wel constant ondersteund door anderen met peptalk en af en toe een zetje!!
Zelf heb ik door mijn verkorte rit van de vorige dag, en de aangename temperatuur een goed gevoel. Heerlijk als je in deze omgeving weer voluit kan gaan.

Halfkoers met z’n allen een heerlijk zonnig terras aangedaan, het eten en de bediening was hier super. Helaas was de aanvoer van het eten niet zo gelijkmatig, waardoor sommigen van ons net na de laatste hap alweer in het zadel moesten. Wat vooral bij de lasagne nogal voor lichte maagproblemen zorgde bij onze Engelse vriend.
Veel bewondering trouwens voor deze taaie rakker, op die leeftijd in deze omgeving nog volop voorin de groep meefietsen, een geweldige oude krijger die Ted.
Na de nog enkele lastige klimmen was het rustig in groepetto uitbollen naar ons verblijf, waar nog een heerlijk soepje op ons stond te wachten, en moe maar voldaan weer richting Zeeland.

Wat een geweldige verzorging dit weekend, nogmaals bedankt Nel & Nel.
Ook de mannen die dit georganiseerd hebben, prima werk, bedankt.

No comments: